Tyto webové stránky používají cookies. V případě, že souhlasíte s jejich použitím, klikněte na tlačítko "Souhlasím" níže. Detaily, jak s Vašimi daty nakládáme, najdete na stránce Podmínky Použití.

Květen plný událostí


V tomto týdnu žáci z 1.G a 2.G  vyrazili na promítání Svět kolem nás, které se zabývalo Indonésií a její sopečnou činností. Žákyně základní školy se zapojily do dlouhodobého projektu Příběhy našich sousedů organizovaného Pamětí národa, ve kterém si vyzkoušely historickou práci s pamětníkem. Na střední škole se také uspořádala přespávačka pro první tři ročníky, kdy kromě přespání ve škole si studenti vyzkoušeli lezení na horolezecké stěně.  A konečně naše škola se zůčastnila Bambifestu, kde si návštěvníci mohli zkusit základy programování a robotiky, které vyučujeme na naší škole.

Zatímco 2. a 3.IT strávila druhý týden na praxích, ve dnech 21.5. a 22.5. proběhly ve škole volby do Evropského parlamentu, kdy měli studenti gymnázia, multimediální tvorby a 1. ročníku IT možnost vybrat nejvhodnějšího kandidáta.

S blížícími se volbami do Evropského parlamentu 2024 organizace JSNS tradičně organizovala celorepublikové Studentské volby, do kterých se zapojila také naše škola. Středoškolští studenti tak měli možnost vyzkoušet si toto občanské právo nanečisto a chopili se ho velmi zodpovědně co se organizace, průběhu i samotné volby týče


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *