Tyto webové stránky používají cookies. V případě, že souhlasíte s jejich použitím, klikněte na tlačítko "Souhlasím" níže. Detaily, jak s Vašimi daty nakládáme, najdete na stránce Podmínky Použití.

Den Země a zvířata


Źáci prvního stupně se zúčastnili besedy na téma pohádky v Jihočeské vědecké knihovně. Zároveň si prošli celé dětské oddělení knihovny, mohli si prohlédnout nejrůznější knihy. V pátek měl první stupeň výuku venku na téma Den Země – naučili se třídit odpad a povídali si o tom, jak zachránit Zemi.

Ani žáci střední školy nezaháleli – v přízemí budovy střední školy bylo připraveno několik aktivit k tématu Den Země – žáci si mohli zasadit rostlinu a vzít si jí domů, psali vzkaz Zemi, mohli vyplnit křížovku a získat sladkou odměnu. V rámci tohoto tématu byla vyhlášena i soutěž – žáci měli vyfotit během víkendu foto s přírodní tematikou a nejlepší kousky budou odměněny

V následujícím týdnu se žáci 3. a 4. třídy v rámci výuky učili o zvířatech. Žáci měli možnost do školy během týdne přinést své domácí mazlíčky a podělit se s ostatními spolužáky o to, jak se o ně starat. Ve třídě jsme tak mohli vidět pobíhat křečky a také morče. Školní družina měla tematicky laděný týden o čarodějnicích. Při odpoledních družinových aktivitách žáci vytvořili postavy čaroděje a čarodějnice v životní velikosti. Nechyběla ani závěrečná čarodějnická párty. Ve čtvrtek se konal na základní škole dodatečný zápis do první třídy.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *