Tyto webové stránky používají cookies. V případě, že souhlasíte s jejich použitím, klikněte na tlačítko "Souhlasím" níže. Detaily, jak s Vašimi daty nakládáme, najdete na stránce Podmínky Použití.

Mindok, Lasergame, Paintbal.


Zkrácený velikonoční týden přinesl poměrně dost událostí. Uzavíralo se čtvrtletí a přivítali jsme rodiče na informačním odpoledni. Na prvním stupni probíhají tzv. tripartity, při kterých společně diskutují žák, učitel a rodič a cílem tohoto setkání je zaměřit se na silné stránky a slabiny žáka.. Také jsme stihli vyrazit na okresní kolo olympiády v českém jazyce a musíme poděkovat všem reprezentantům, zvláště Štěpánovi, který se mezi středoškoláky umístil na krásném 12. místě. Navštívilo nás také vydavatelství deskových her Mindok a přivezli nám na ukázku spoustu zajímavých her do našeho deskoherního klubu.

Po Velikonocích se žáci vrátili do školy, aby se dva dny “ohřáli” a mohli ve čtvrtek a pátek v době konání přijímacích zkoušek vyrazit na třídní výlety. Ve čtvrtek si část školy užila Laser Game v Písku, zatímco druhá část vyrazila na paintball. V pátek jsme si zašli zaskákat do českobudějovické Jump Arény


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *